Események és programok

 

 

Vasútmodell kiállítás

Helyszín: Egressy Gábor Szabadidőközpont – Ócsa – térkép

A 424-es Vasútmodellező Klub Ócsára látogat, hogy megszerettesse ezt a gyönyörű hobbit a helyiekkel és a környékbeliekkel.
A kiállításon látható lesz a klub 65 méteres N-es modul terepasztalának egy része amin rengeteg érdekességet láthat a látogató, ilyen a mátyásföldi Ikarus Autóbusz gyár, ahol számos – még most is közlekedő – Ikarusz busz modell kicsinyített mása közlekedik a vasút forgalom mellett.

Az idősebbek Úttörővasútként, a fiatalabbak Hűvösvölgyi Gyermekvasútként ismerhetik a budai hegyekben közlekedő kisvasutat, ennek a kicsinyített mását és hangulatát is elhozzák Ócsára. Ezen a modul-terepasztalon számos hazai ( MÁV-os ) szerelvény, mozdony kicsinyített másával szeretnénk kedveskedni a vasút szerelmeseinek.

Ismét látható lesz a klub kiállításán a II. világháború utáni a német vasúti közlekedést bemutató részletgazdag H0-s digitális ( számítógép vezérelt ) szegmensterepasztalunk.
Elhozzuk a Maerklin H0-s 15 méteres terepasztalunkat amin szeretnénk bemutatni a látogatóknak a lassan 100 éves vasútmodellezés/vasút-modell gyártás történetét 1935-tól napjainkig.

Nyitvatartás


2021.12.03 – 16:00-tól
2021.12.05 – 18:00-ig

Jegyárak

Gyerekeknek: 1.200 Ft
Felnőtteknek:
1.800 Ft
Családi jegy (4 fő): 5.000 Ft